Vi ved alt om trapper

Skræddersyede trapper

Trapper et møbel, hvor man skal passe på ikke at gå på kompromis. Man kan ikke lige skifte dele ud på trappen, fordi moden skifter. Derfor er det vigtigt, man vælger klassiske løsninger, eller løsninger som passer til husets arkitektur. Er huset f.eks. med fyldningsdøre og almuegerichter, skal man nok ikke gå efter en „MARITIM” trappeløsning med rustfrit, men derimod en mere klassisk trappe.

Nogle mennesker køber deres ny trappe i byggemarkedet til 10-15.000 kr., da budgettet er ved at være opbrugt.  Dette er ikke det rigtige at gøre.  – Iflg. ejendomsmæglere kan en flot trappe, nemt trække husets værdi op med 2-3 gange investeringen i trappen.

Omvendt er det ikke sikkert, at en investering på 30.000 kr. for en trappe, forøger husets værdi med 30.000 kr. Man skal selvfølgelig være opmærksom på at vælge den RIGTIGE trappe. Derfor tilbyder vi også konsulentbesøg, så du kan få erfaren hjælp til at vælge den rigtige trappe.

Moderne ståltrapper i rustfrit

Vi laver også trapper indeholdende rustfrit elementer. Disse trapper giver et godt blikfang, og benyttes tit, hvor der stilles krav til brandsikkerhed, og stort slid.

Men rustfri trapper giver også et mere moderne og „let” look, og kan være med til at “lyse” rummet op. Hvis trappen skal være mere „varm”, kan trappen kombineres, så der både er rustfrit metal, glas og træ. Kombinationerne er utallige, og det er nærmest kun fantasien, som sætter begrænsningerne.

Traditionelle trapper i træ

På den anden side, har vi de traditionelle trapper, fremstillet i træ. De giver rummet et mere robust og stabilt udseende.

Træ er fantastisk, når det kommer sig til specielle løsninger, og vi kan lave trapper i de fleste materialer, hvad enten det er ASK, EG, BØG, FYR, DOUGLAS GRAN, BIRK, AHORN, MERBAU, MAGHONY, BAMBUS, KIRSEBÆR osv… Trætrapper kan “sno” og “vride” sig på utallige måder. Derudover, kan man kombinere trætrapperne, med glas og stål, hvis man ønsker en mere “moderne” trappe.

Vore trapper, bliver naturligvis fremstillet i højeste kvalitet. Vi har i mange år lavet trapper, med svære tekniske løsninger, og har derfor den fornødne know-how. Her bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten ! KUN DET BEDSTE ER GODT NOK ! Hver eneste trappe bliver nøje kontrolleret og prøvesamlet, inden den bliver sendt ud til montage ved vore kunder. Det ligger os meget på sinde, at vore kunder skal være glade for hele processen omkring køb af trappe, fra 1.kontakt med os og frem til trappen står færdigmonteret. Vi tilbyder IKKE sær-rabatter til tømrer eller byggemarkeder, da vi mener at “Hr. og FruJensen” skal have ret til den samme kvalitet til samme lave pris.

Du er altid meget velkommen
til at skrive en mail eller ringe

Telefontid
Mandag - fredag:
09.00 - 16.00

Tilbud

Bedøm
trappen