Kundeudetalelser

Lær vores kunders meninger at kende

Hej til alle. Vi fik i juni 2013 en trappe. Der var mange krav til trappens udseende, vi havde vores tvivl om vi kunne få vores ønsker opfyldt. Men efter et rart besøg modtog vi tegningerne og det hele sad i skabet. Så kom den store dag med den nye trappe i vores nye hus, de 2 enormt rare og høflige gutter der skulle sætte trappen op ankom kl. 8.00 som aftalt og var færdige efter 7 timers flot arbejde. Og hold nu kæft hvor er trappen blevet flot. Dog skete der det at efter et par dage gav det ene trin sig og gav et knald hver gang man gik på det. Et opkald til Træ-Trapper med forklaring og 4 dage senere stod de 2 samme rare mennesker ved vores dør. så gik der en time og så var det også fikset 🙂 FAM. Wegner-Nielsen

Fam. Wegner-Nielsen

Mange tak. Må simpelthen sige at, det bare er en super flot trappe, bedre en forventet, kvalitet og udseende og rigtig søde og dygtige håndværkere, stor ros og god kommunikation, og ikke mindst mange tak for den meget hurtige levering bare fantastisk. Tak. Kan varmt anbefale Træ-Trapper.

Jesper Kirk

Tak for en flot trappe. Lige som vi havde ønsket os. Og tak et rigtig godt forløb med god rådgivning i dialog med os, så vi kunne få den helt rigtige løsning. Og montering af dygtige folk, som også var i dialog, og leverede et prima produkt. Vi kan kun anbefale Træ-Trapper.

Søren Jensen

Mange tak for rigtig god service under hele forløbet. Vi er meget tilfredse med både trappe og døre samt den service som har fulgt os undervejs. Flot udført arbejde af dygtige håndværkere der sætter en ære i at levere det bedst mulige resultat. Giver vores bedste anbefalinger med på vejen.

Heidi Andreasen, Århus

SUPERFLOT. Vi er meget tilfredse med trappen. Kan absolut anbefales til andre. Montørerne utroligt omhyggelige. Flot stykke arbejde.

Dorthe og Søren Johansen

Tak til Troels og Træ-Trapper for super flot trappe. Det er et kvalitetsprodukt til en god pris, og vi kan kun anbefale andre at bruge Træ-Trapper.

Lars Hjorth Larsen

Ville bare lige sige tak for trappen, som blev monteret i går. Trappen lever fuldt op til vores ret høje forventninger, og montørerne var dygtige og behagelige.

Frank Nielsen

Vi fik anbefalet Træ-Trapper af familie, som havde fået bygget en trappe. Derfor fik vi Træ-Trapper til at komme med et tilbud. Ud over tilbud, fik vi råd og vejledning for at opnå den bedste løsning. Vi er blevet mødt med en professionel attitude i såvel rådgivning, salg og montering. Yderst venlige montører som gjorde et fantastisk monteringsarbejde og efterfølgende grundig oprydning. Trappen overgik de forventninger, som 3D-tegningerne havde lovet, og i dag har vi en trappe, som bliver rost. Ikke kun af folk der bruger den, men også af folk som har forstand på de håndværksmæssige faktorer i arbejdet med træ. Her er tale om et kvalitetsprodukt og kvalitetsarbejde. Vores klare anbefaling af Træ-Trapper med montører gives uforbeholdent videre.

Henrik og Heidi

Vi er meget tilfredse med vores nye trappe leveret af Træ-Trapper. Den er yderst flot, og velintegreret under en eksisterende trappe i huset. Det er dygtige håndværkere som på trods af sprogbarriæren (tysk/engelsk) giver en meget fin og helhedsorienteret service. Kan kun anbefale en trappe fra Troels – Træ-Trapper! Lars Kolmos

Lars Kolmos

Hej! Vi vil bare sige, at vi er supertilfredse med den trappe, vi har fået leveret. Det er et rigtig flot stykke arbejde. Den ser bare rigtig godt ud og passer lige ind i vores stue. Vi vil varmt anbefale dig til andre! Venlig hilsen Anders og Pia Høgh (Gandrup)

Anders og Pia K. Høgh

Hej. Ville bare sige 1000 tak for den fine trappe I har leveret og monteret. Den er bare lige som det skal være. Hurtige er I os. Tak for det endnu engang.

Razvan Tarnauceanu

Hej Troels. Jeg kommer lige i tanke om, at vi ikke har fået fortalt dig, hvor glade vi er for den trappe du har leveret! Det var godt, at vi valgte Træ-Trapper! Med venlig hilsen fra 2 glade kunder Max og Mette Paarup

Mette og Max Paarup

Du er altid meget velkommen
til at skrive en mail eller ringe

Telefontid
Mandag - fredag:
09.00 - 16.00

Tilbud

Bedøm
trappen