Kundeudtalelser

Kundeudtalelser

Fam. Wegner-Nielsen(Denniznielsen@gmail.com)

Hej til alle.
Vi fik i juni 2013 en trappe. Der var mange krav til trappens udseende, vi havde vores tvivl om vi kunne få vores ønsker opfyldt. Men efter et rart besøg modtog vi tegningerne og det hele sad i skabet. Så kom den store dag med den nye trappe i vores nye hus, de 2 enormt rare og høflige gutter der skulle sætte trappen op ankom kl. 8.00 som aftalt og var færdige efter 7 timers flot arbejde. Og hold nu kæft hvor er trappen blevet flot. Dog skete der det at efter et par dage gav det ene trin sig og gav et knald hver gang man gik på det. Et opkald til Træ-Trapper med forklaring og 4 dage senere stod de 2 samme rare mennesker ved vores dør. så gik der en time og så var det også fikset :-)

FAM. Wegner-Nielsen

Jesper Kirk (flog@sol.dk)

Mange tak. Må simpelthen sige at, det bare er en super flot trappe, bedre en forventet, kvalitet og udseende og rigtig søde og dygtige håndværkere, stor ros og god kommunikation, og ikke mindst mange tak for den meget hurtige levering bare fantastisk. Tak. Kan varmt anbefale Træ-Trapper.

Søren Jensen(soren@bygaden6.dk)
Tak for en flot trappe. Lige som vi havde ønsket os. Og tak et rigtig godt forløb med god rådgivning i dialog med os, så vi kunne få den helt rigtige løsning. Og montering af dygtige folk, som også var i dialog, og leverede et prima produkt. Vi kan kun anbefale Træ-Trapper.

Heidi Andreasen, Århus (Heidi@Andreasen.com)

Mange tak for rigtig god service under hele forløbet. Vi er meget tilfredse med både trappe og døre samt den service som har fulgt os undervejs. Flot udført arbejde af dygtige håndværkere der sætter en ære i at levere det bedst mulige resultat. Giver vores bedste anbefalinger med på vejen.

Dorthe og Søren Johansen(Syre2604@gmail.com)

SUPERFLOT. Vi er meget tilfredse med trappen. Kan absolut anbefales til andre. Montørerne utroligt omhyggelige. Flot stykke arbejde.

Lars Hjorth Larsen (larslarsen@nypost.dk)

Tak til Troels og Træ-Trapper for super flot trappe. Det er et kvalitetsprodukt til en god pris, og vi kan kun anbefale andre at bruge Træ-Trapper.

Frank Nielsen(Frank@Nielsen.com)

Ville bare lige sige tak for trappen, som blev monteret i går. Trappen lever fuldt op til vores ret høje forventninger, og montørerne var dygtige og behagelige.

Henrik og Heidi (henrik_thorsen@hotmail.com)

Vi fik anbefalet Træ-Trapper af familie, som havde fået bygget en trappe. Derfor fik vi Træ-Trapper til at komme med et tilbud. Ud over tilbud, fik vi råd og vejledning for at opnå den bedste løsning. Vi er blevet mødt med en professionel attitude i såvel rådgivning, salg og montering. Yderst venlige montører som gjorde et fantastisk monteringsarbejde og efterfølgende grundig oprydning. Trappen overgik de forventninger, som 3D-tegningerne havde lovet, og i dag har vi en trappe, som bliver rost. Ikke kun af folk der bruger den, men også af folk som har forstand på de håndværksmæssige faktorer i arbejdet med træ. Her er tale om et kvalitetsprodukt og kvalitetsarbejde. Vores klare anbefaling af Træ-Trapper med montører gives uforbeholdent videre.

Lars Kolmos (lars.kolmos@gmail.com)

Vi er meget tilfredse med vores nye trappe leveret af Træ-Trapper. Den er yderst flot, og velintegreret under en eksisterende trappe i huset. Det er dygtige håndværkere som på trods af sprogbarriæren (tysk/engelsk) giver en meget fin og helhedsorienteret service. Kan kun anbefale en trappe fra Troels - Træ-Trapper! Lars Kolmos

Anders og Pia K. Høgh (phogh12@turbopost.dk

Hej! Vi vil bare sige, at vi er supertilfredse med den trappe, vi har fået leveret. Det er et rigtig flot stykke arbejde. Den ser bare rigtig godt ud og passer lige ind i vores stue. Vi vil varmt anbefale dig til andre! Venlig hilsen Anders og Pia Høgh (Gandrup)

Razvan Tarnauceanu (razvan@dbmail.dk)

Hej. Ville bare sige 1000 tak for den fine trappe I har leveret og monteret. Den er bare lige som det skal være. Hurtige er I os. Tak for det endnu engang.

Mette og Max Paarup (mm.paarup@mail.dk)

Hej Troels. Jeg kommer lige i tanke om, at vi ikke har fået fortalt dig, hvor glade vi er for den trappe du har leveret! Det var godt, at vi valgte Træ-Trapper! Med venlig hilsen fra 2 glade kunder Max og Mette Paarup

 

Our catalogONLINE